- L´informe de l´agència de qualificació Standard and Poor´s deixa oberta la porta a una millora de ràting d´Andorra, si culmina positivament les negociacions per l´acord d´associació amb la UE. Assenyala que també ajudaria l´aproximació d´Andorra a institucions com l´FMI. Tot plegat, uns indicadors que el Govern interpreta com la confirmació del sanejament de l´economia - Les importacions aquest desembre han estat de 115 milions, xifra que representa una baixada d´un 0,6% de fa un any. En canvi, les compres a l´exterior han pujat un 2,5% i es situen en prop de 9 milions. Si es miren les xifres de tot el 2017 s´observa que les importacions van ser de 1.300 milions d´euros, més d´un 6% que el 2016. - Visita privada del cap de Govern a París per trobar-se amb el representant personal del Copríncep francès. Antoni Martí va reunir-se la setmana passada amb Patrick Strzoda, segons fonts coneixedores de la reunió. La visita va servir per parlar, especialment, del contraban de tabac al Pas de la Casa. - Saetde ha estat l´única empresa que ha presentat una oferta per ser el soci privat que prengui les regnes d´Ordino-Arcalís. Fins a 4 empreses havien retirat el plec de bases, però només Saetde ha formalitzat la candidatura. Aquest dilluns s´ha tancat el termini de presentació d´ofertes.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Documentals

Els documentals són una forma de comunicació més interesada pels aspectes humans de la societat que per la informació. RTVA ha creat aquesta pàgina amb l'objectiu de posar a disposició de tothom que estigui interessat en qualsevol dels aspectes que configuren la societat actual els documentals que produïm i els que han estat realitzats a Andorra, i en tenim els drets.


Herois. Una aventura emocionant d’esforç, sacrifici i solidaritat a l’Andorra Ultra Trail

  • Herois. Una aventura emocionant d’esforç, sacrifici i solidaritat a l’Andorra Ultra Trail

    Cada estiu coincidint amb la lluna plena, milers de corredors de tot el món tenen una cita amb les muntanyes d’Andorra. L’objectiu és completar, entre d’altres, la Ronda dels Cims, la cursa més dura de l’Andorra Ultra Trail, amb 170km al voltant del país, 16 pics per sobre dels 2.400 metres i un desnivell positiu de 13.500. La solidaritat entre els 376 participants i el valuós suport dels voluntaris són imprescindibles en aquest repte extraordinari que es converteix en una addicció. En definitiva, una aventura humana d’esforç, sacrifici i solidaritat en un entorn màgic que hem viscut des de dins i sota el punt de vista dels corredors.

Facebook

Twitter