- Arran de l´augment de ciclistes a les carreteres, el Govern prepara una modificació del codi de circulació perquè se´ls pugui sotmetre a controls d´alcoholèmia. Fins ara, la normativa se centra només en els conductors dels vehicles de motor. De moment, l´executiu encara treballa en aquest nou projecte de llei. Una modificació que es podria aprovar en les properes setmanes pel consell de ministres - Unes 10.000 persones, aproximadament, han visitat el Museu Thyssen, des que va començar a funcionar el passat març. Des del comú d´Escaldes-Engordany es valora positivament aquesta instal·lació ja que està ajudant a revitalitzar la part alta de la parròquia. - El Govern reconeix que falta una unitat policial de lluita antiterrorista i anuncia que es reforçarà la seguretat a les zones turístiques, tenint en compte que els atemptats, aquesta vegada a Barcelona i Cambrils, són en zones properes. Per reforçar la seguretat de la Vuelta, s´ha incrementat la contractació de companyies privades. - L´ambaixada d´Espanya ha posat a disposició dels ciutadants pels atemptats a Barcelona i Cambrils un llibre de condols. L´espai de signatures restarà obert fins demà a les 12 del migdia.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Històries

Històries t'apropa la cultura i la història d'Andorra a través de personatges i arguments ficcionats per descobrir-te alguns dels episodis més representatius de la història del país i les seves llegendes. 

ÚLTIMA EMISSIÓ

Històries - Els pariatges

  • Històries - Els pariatges

    Saps per què Andorra té dos coprínceps? Arran de què Andorra té dos senyors? Què és un pariatge? Per què es van arribar a signar? Com van poder acabar comprant els bisbes el territori als comptes el 1133 per 1200 sous? Els andorrans no van tenir ni veu ni vot, pràcticament ni ho van saber, i el tema va provocar molta polèmica. Et donem les respostes en aquest capítol.

Facebook

Twitter