- L´informe de l´agència de qualificació Standard and Poor´s deixa oberta la porta a una millora de ràting d´Andorra, si culmina positivament les negociacions per l´acord d´associació amb la UE. Assenyala que també ajudaria l´aproximació d´Andorra a institucions com l´FMI. Tot plegat, uns indicadors que el Govern interpreta com la confirmació del sanejament de l´economia - Les importacions aquest desembre han estat de 115 milions, xifra que representa una baixada d´un 0,6% de fa un any. En canvi, les compres a l´exterior han pujat un 2,5% i es situen en prop de 9 milions. Si es miren les xifres de tot el 2017 s´observa que les importacions van ser de 1.300 milions d´euros, més d´un 6% que el 2016. - Visita privada del cap de Govern a París per trobar-se amb el representant personal del Copríncep francès. Antoni Martí va reunir-se la setmana passada amb Patrick Strzoda, segons fonts coneixedores de la reunió. La visita va servir per parlar, especialment, del contraban de tabac al Pas de la Casa. - Saetde ha estat l´única empresa que ha presentat una oferta per ser el soci privat que prengui les regnes d´Ordino-Arcalís. Fins a 4 empreses havien retirat el plec de bases, però només Saetde ha formalitzat la candidatura. Aquest dilluns s´ha tancat el termini de presentació d´ofertes.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Recicla'm

Recicla'm ens explica el procés que segueixen els residus per a la seva reutilització, des que els dispositem al contenidor correponent fins que arriben a la planta de reciclatge.

En aquesta sèrie de set programes veurem quina és la millor manera de reciclar els residus de la nostra vida quotidiana, i quin és el trajecte que segueixen el vidre, el paper i el cartró, els envasos, els olis, els mòbils i les piles, què és el que hem de dur a les deixalleries i com funcionen.

Programa realitzat amb la col·laboració del Ministeri de Medi Ambient i els comuns de les set parròquies.

 

ÚLTIMA EMISSIÓ

Recicla'm - RESUM

Facebook

Twitter