- Un jove de 17 anys ha mort en un accident a l´avinguda Salou aquest dijous cap a un quart de nou de la nit. El noi viatjava d´acompanyant en una motocicleta que ha sortit de la via per causes que, de moment, es desconeixen i ha acabat impactant al lateral de la via. La persona que conduïa la motocicleta ha resultat ferida de gravetat i ha estat traslladada a l´hospital Nostra Senyora de Meritxell. - Constituir un grup d´opinió crític amb l´acció del Govern, que aplegui persones de diversos sectors econòmics i socials i polítics que no estan en actiu i que pugui esdevenir un nou partit polític. Ho ha explicat al programa "La Rèplica", d´Andorra Televisió, l´ordinenc Josep Duró. Ha assenyalat que la intenció del grup, d´entre 20 i 30 persones de totes les parròquies, és participar en el debat polític i oferir la seva opinió. - Univers Bomosa ha signat diversos acords amb diferents empreses del món de l´espectacle per col·laborar-hi si guanya el concurs pel casino. Així, ha signat acords amb Live Nation, Doctor Music, una promotora que prepara sopars amb cuiners d´estrella Michelin i Focus Espectacles. - El comitè liberal d´Escaldes vol que els cònsols mostrin el rebuig que el futur heliport nacional s´ubiqui a la zona de les Tresoles. Els liberals han encarregat un informe a una empresa catalana que determina que amb els tipus d´helicòpters previstos per operar a la infraestructura es preveu uns nivells de decibels inacceptables. - Govern i funcionaris continuen les negociacions per la reforma de la Funció Pública. A primera hora hi ha hagut la primera reunió per tornar a negociar la reforma. Tot i la descofiança mútua, els sindicats s´avenen a parlar d´alguns aspectes de la llei i el Govern planteja introduir millores en temes com els horaris. La vaga, però, no es desconvoca.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
La rotonda

La rotonda cada setmana proposa diversos temes de l'actualitat social i cultural de país amb reportatges, convidats al plató i la teva participació a través de les xarxes socials.

La rotonda, amb Rosa Alberch. Divendres a les 14.15 i a les 21.20 h

ÚLTIMA EMISSIÓ

La rotonda 16 de febrer del 2018

  • La rotonda 1a part - La cara B del ral·li Dakar, amb Blai Jané i Margot Llobera

    Els pilots del Dakar no serien res sense els seus equips, organització i assistència, al darrere. Hem volgut conèixer l'experiència d'aquesta "cara B" del ral·li més famós del món de la mà de Blai Jané (ajudant i assistència) i Margot Llobera (premsa i comunicació). És una experiència dura tant per als pilots com per a l'equip, segons ens expliquen. Margot Llobera, a més, s'ha emocionat en esmentar i escoltar les declaracions del seu tiet Albert Llovera, "gran inspiració", i el més trobat a faltar aquest ral·li 2018 pels problemes físics que el van impedir tornar-hi.

  • La rotonda 2a part - Agustín Peralt, autor de "Lidérate"

    Rebem Agustín Peralt, autor del llibre "Lidérate", de l'editorial Plataforma Empresa. Explica quines són les principals preocupacions dels empresaris: millorar la productivitat a la feina, reduir l'estrès i aconseguir millors resultats. Per aquest motiu, una vintena de directius van participar aquest dijous en una masterclass on Peralt, creador del Mètode fase, va donar les claus per aconseguir gestionar millor el temps i assolir els objectius.

  • Reportatge: El camí de les obres d'art fins arribar al museu Thyssen Andorra

    Descobrim com és el procés d´arribada i muntatge d´una exposició en què el més important és la seguretat i l'estat de les obres. Hem seguit el camí de les obres d'art fins al museu Thyssen Andorra, que ja acull la nova exposició "Allées et venues". Els mateixos restauradors del museu de Madrid es traslladen fins a Andorra.

Facebook

Twitter