- Els bars, discoteques i sales de festes tindran prohibit vendre alcohol els darrers trenta minuts d´obertura. El Govern pretén així reduir els aldarulls i afavorir la sortida dels locals. La mesura només serà aplicable els dies que els locals tanquin entre les cinc o les sis del matí, per evitar problemes amb els veïns de les zones properes. D´aquesta manera es modifica el decret del 2011 i es posen eines per resoldre conflictes a zones com el Pas de la Casa. - La part alta de l´avinguda Meritxell mantindrà finalment el doble sentit de circulació, tot i reduir l´amplada de la calçada i canviar el paviment per induir a una circulació més lenta. Ho ha explicat el cap d´equip encarregat del projecte, que també ha exposat els elements d´Smart City que s´hi introduiran. - L´autòpsia del bomber que va patir un accident d´ala delta aquest dilluns a Lanzarote demostra que la causa de la mort va ser l´impacte de la caiguda. Toni Gràcia Armengol, de 49 anys, es trobava a Lanzarote on la setmana anterior havia participat en una competició internacional d´ala delta. - Els tres consellers que continuen al grup liberal qüestionen els arguments de Josep Pintat i els seus afins per trencar el grup parlamentari. Jordi Gallardo, Judit Pallarés i Ferran Costa creuen que les divergències per la reforma comunal era un tema tancat. Gallardo assegura que el partit no ha volgut excloure ningú del procés d´elecció de candidat.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
La rotonda

La rotonda cada setmana proposa diversos temes de l'actualitat social i cultural de país amb reportatges, convidats al plató i la teva participació a través de les xarxes socials.

La rotonda, amb Rosa Alberch. Divendres a les 14.15 i a les 21.20 h

ÚLTIMA EMISSIÓ

La rotonda 01 de desembre del 2017

  • La rotonda 1a part - Com fer millor la recollida selectiva

    El director de Medi Ambient i Sostenibilitat, Marc Rossell, i la cap d’àrea del departament d’Higiene i Medi ambient del Comú d'Encamp , Vanessa Carrascosa, ens expliquen com reduir i reciclar els residus que generem. Sobre la taula, una campanya porta a porta a 7.500 llars i els objectius marcats per a l'any 2020.

  • La rotonda 2a part - Hysteriofunk celebra 21 anys amb un documental

    Els músics de la banda andorrana Hysteriofunk, Oriol Vilella i Òscar Llauradó, ens parlen del documental "21 anys d'Hystèria", un treball d'Èric Rossell amb la col·laboració d'RTVA que repassa els 21 anys de trajectòria del grup i que s'estrenarà per ATV i andorradifusio.ad el dimarts 5 de desembre a les 21.15h. 

Facebook

Twitter