- Els advocats dels germans Cierco als Estats Units han enviat una carta al Consell Superior de la Justícia en què protesten pel recent registre al domicili i al despatx professionals dels màxims accionistes de BPA. Els lletrats nord-americans afirmen que la justícia andorrana és discrecional, partidista i que no garanteix els drets fonamentals. - David Navarro no seguirà al MoraBanc Andorra. El jugador ha comunicat al club, que estava interessat a renovar-lo, que deixa l´equip. Tot i que no és oficial, l´Obradoiro serà la seva propera destinació. - El cap de Govern Antoni Martí s´ha pronunciat sobre la demanda que fa Andorra la Vella pel que fa a les transferències comunals. Martí recorda que les parròquies centrals, malgrat ser les més petites, són les que més reben. Una mostra, diu, que la població ja pesa molt. Recorda també que tant la capital com Escaldes-Engordany tenen una dependència menor de les transferències perquè tenen altres ingressos. - Joan Besolí està disposat a deixar de ser andorrà per poder abandonar la presó. Hi va ingressar de manera preveniva fa gairebé un mes acusat de formar part d´una organització criminal dedicada a blanquejar capitals, en el marc de l´operació Rimet. - L´exconseller delegat de BPA Joan Pau Miquel ha quedat en llibertat pendent de judici. El Tribunal de Corts ha pres la decisió un cop s´ha confirmat que el judici per a la principal causa BPA en què està processat no se celebrà fins al gener. El tribunal considera que, a aquestes alçades, ja no hi ha risc de fugida, malgrat que se li continua retenint el passaport. Miquel ha passat el darrer mig any en arrest domiciliari.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
La rotonda

La rotonda cada setmana proposa dos temes de l'actualitat social i cultural de país.
Els resportatges i els convidats al plató, ens proposen cada setmana dos temes sobre els que es pot opinar mitjançant les xarxes socials del programa.

La rotonda, amb Rosa Alberch. Divendres a les 14.15 i a les 21.20 h

ÚLTIMA EMISSIÓ

La rotonda 23 de juny del 2017

  • La rotonda 1a Part - L'acolliment familiar

    El cap d'àrea d'Atenció a la infància i a l'adolescència del Govern, Jordi Oliver, i el pare acollidor Gregori Gutiérrez han debatut sobre l'acolliment familiar en aquesta edició del programa. El testimoni de joves i adults que en el seu moment van ser acollits han completat la imatge sobre aquesta important decisió a la vida, per als acollits i els acollidors.

  • La rotonda 2a Part - "Acolliment familiar, un tresor amagat"

    Daniel Arellano és el realitzador del documental "Acolliment familiar, un tresor amagat". El documental narra l'experiència de dues famílies d'acollida i dos joves extutel·lats, que amb els seus colpidors testimonis posen de relleu l'existència d'aquesta realitat social. El reportatge està produït per la fundació Jacqueline Pradère i el ministeri d'Afers Socials, Justícia i Interior.

Facebook

Twitter