- El comú d´Andorra la Vella té previst habilitar zones provisionals de càrrega i descàrrega mentre durin les obres de reforma de l´avinguda Meritxell per facilitar el trànsit rodat als repartidors. Un cop finalitzin, el comú ha arribat a un acord amb l´Associació de Transportistes per establir un horari de repartiment. - L´informe de l´agència de qualificació Standard and Poor´s deixa oberta la porta a una millora de ràting d´Andorra, si culmina positivament les negociacions per l´acord d´associació amb la UE. Assenyala que també ajudaria l´aproximació d´Andorra a institucions com l´FMI. Tot plegat, uns indicadors que el Govern interpreta com la confirmació del sanejament de l´economia - Les importacions aquest desembre han estat de 115 milions, xifra que representa una baixada d´un 0,6% de fa un any. En canvi, les compres a l´exterior han pujat un 2,5% i es situen en prop de 9 milions. Si es miren les xifres de tot el 2017 s´observa que les importacions van ser de 1.300 milions d´euros, més d´un 6% que el 2016. - Visita privada del cap de Govern a París per trobar-se amb el representant personal del Copríncep francès. Antoni Martí va reunir-se la setmana passada amb Patrick Strzoda, segons fonts coneixedores de la reunió. La visita va servir per parlar, especialment, del contraban de tabac al Pas de la Casa. - Saetde ha estat l´única empresa que ha presentat una oferta per ser el soci privat que prengui les regnes d´Ordino-Arcalís. Fins a 4 empreses havien retirat el plec de bases, però només Saetde ha formalitzat la candidatura. Aquest dilluns s´ha tancat el termini de presentació d´ofertes.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
#Sensefiltres

L'actualitat política ens dona molts temes importants que poden afectar el nostre dia a dia. Sovint la complexitat d'algunes matèries i la informació minut a minut no permeten aprofundir. #Sensefiltres, amb Laia Ferré Marot, parla d'aquests temes i de les diverses realitats socials del país, amb l'anàlisi d'experts que resolguin els dubtes i ajudin a entendre les implicacions de les decisions polítiques que es prenen. 

ÚLTIMA EMISSIÓ

S'acosten canvis laborals per als funcionaris

  • La reforma funcionarial vista pel secretari d'Estat de funció pública i el portaveu de la plataforma de funcionaris

    Els funcionaris tenen massa avantatges laborals? Els triennis són un complement just o injust? Es valora més antiguitat que l'esforç actualment? Hi ha hagut negociació amb els sindicats? La nova llei representa una retallada salarial, i per tant, un estalvi? El ministeri de funció pública encara està obert a negociar més aspectes? El secretari d'estat de funció pública, Toni Rodríguez, i el secretari general de l'UsdA i portaveu de la plataforma de funcionaris, Gabriel Ubach, responen aquestes i d'altres qüestions.

  • "Gràcies senyor síndic": rebomboris d'urgència, judicis de primera i èxits internacionals

    Ens centrem en la crisi a urgències. Fins a nou metges han deixat el servei per l'ambient laboral i les males condicions de treball. També parlem de la milionària millora de l'avinguda Meritxell a Andorra la Vella. Tot plegat en una setmana en què ha començat el judici BPA i amb un tall cedit dels World Ski Awards. "Coming again" la setmana que ve!

Facebook

Twitter