Blanca Aracil espera trencar la mala ratxa amb una bona actuació a la Copa del Món de BTT

A data d'avui Andorra no compta amb un referent esportiu en el món de la bicicleta de muntanya. Amb tot, les perspectives de futur son força bones. El primer exemple és Blanca Aracil, una 'rider' que ja ha aconseguit podis a la Copa del Món en categoria júnior. Aquesta temporada no li han anat tan bé les coses, però confia contrarestar-ho amb una bona actuació a Andorra.

Blanca Aracil va debutar l'any passat a la Copa del Món i ho va fer amb un podi. La 'rider' andorrana va pujar fins a tres cops al calaix en categoria júnior al Mundial del 2015. Després, als Campionats del Món d'Andorra les coses no li van anar bé. Al 2016 no ha pogut pujar al podi en Copa del Món. Ara espera que li passi el contrari. Després d'un mal any amb moltes caigudes, vol endur-se una alegria a Andorra amb "una bona mànega a casa".

Aquest és el darrer any de la Blanca a la categoria júnior. Estar al costat de les millors a la Copa del Món és una esplèndida plataforma d'aprenentatge. Sap que "el nivell tècnic no és el mateix", però fixar-s'hi d'a prop sempre ajuda.

Blanca Aracil vol ser protagonista en el seu parc aquest cap de setmana. La prova es diputarà dissabte a partir de les 13 hores i es podrà seguir en directe per Andorra Televisió.