Derrotes del CE Sant Julià i el CV Valls d'Andorra

En futbol sala, el CE Sant Julià ha perdut aquest dissabte a la p

En futbol sala, el CE Sant Julià ha perdut aquest dissabte a la pista de l'Alcoletge per 7 gols a 5. Els lauredians segueixen en una situació delicada després de sumar només 14 punts en 17 partits.

Pel que fa al vòlei, el Valls d´Andorra ha perdut al pavelló del Lycée davant el CV Sant Boi B, per 1 set a 3. El primer set ha estat per a les catalanes, tot i que les de Miki Ripoll han aconseguit posar l´empat guanyant el segon. Tot i això, el tercer i quart set se´ls han adjudicat novament les catalanes, en un partit de més de dues hores. Cal recordar que les tricolors ja van aconseguir l'objectiu de la salvació i ara desitgen gaudir de la fase d'ascens.

Imatge: Kevin Ribeiro