El Don Denis Santa Coloma es manté ferm al capdavant de la classificació

El Don Denis Santa Coloma es manté líder de la lliga Becier de futbol després de la desena jornada. Els colomencs han golejat el Lusitans per 4 a 0. Segon és la Unió Esportiva Santa Coloma, que ha apallissat l'Ordino per 1 a 6. En l'altre partit de la jornada, l'Adelita Engordany s'ha retrobat amb la victòria davant el Penya Encarnada, a qui ha superat per la mínima.
El Don Denis Santa Coloma continua amb pas ferm al capdavant de la lliga Becier i avui ha distanciat a set punts un dels rivals directes pel títol, el Lusitans, amb la victòria per 0 a 4.

Cristian Martínez ha trencat la igualtat al minut 36 de joc amb una canonada des de la frontal. Tres minuts després, novament Cristian enviava una rematada al fons de la xarxa, aquesta vegada després d'aprofitar una centrada de Xaime Noguerol per la dreta.

Els colomencs han acabat de sentenciar als 33 segons de la represa amb un xut de Xaime Noguerol, lliure de marcatge.

El Lusitans ha intentat retallar diferències, però Eloy Casals ha resolt amb autoritat les ocasions més clares, com aquesta rematada de José Antonio Aguilar.

Ja a les acaballes, Iban Parra ha fet el quart en una jugada amb suspens. El davanter del Don Denis s´ha regirat dins l´àrea i ha amagat el xut abans de col·locar el 0 a 4 definitiu al minut 84.