El FC Andorra suma tres punts davant el Vilaseca en un partit marcat per la polèmica i la neu

En futbol, els homes de Candi Viladrich han guanyat el Vilaseca en el partit aplaçat de la jornada 14. Un enfrontament marcat per la polèmica amb dos jugadors expulsats i la neu que ha obligat a endarrerir el partit tres quarts d´hora.

La neu ha estat novament la convidada al partit entre el F.C. Andorra i el Vilaseca. I és que el partit s´ha endarrerit 45 minuts, per afavorir que els operaris poguessin retirar la neu del terreny de joc.

Al minut 9 arribava la primera ocasió del partit amb una falta penjada per Ludo que Cristian Martínez no aconseguia rematar i la defensa rebutjava a fora. En la jugada posterior, mateixos protagonistes Ludo centra un córner i després d'alguns rebutjos Emili Garcia fa el primer gol del partit amb un xut des del punt de penal.

Deu minuts després, al 19 el Vilaseca aprofitava una jugada d'estratègia per posar l'empat al marcador. David Cuellar centrava una pilota que pentinava Alejandro perquè al segon pal Raül López fes l'1 a 1. El conjunt visitant anava agafant protagonisme i al minut 41 arribava la primera jugada polèmica. Una passada a l'espai no la refusava Àlex Sánchez i Emili quedava emparellat amb el davanter visitant. L'assistent interpreta que hi ha falta del central tricolor i l'expulsa amb vermella directa. Amb l'empat a 1 s'arribava a la mitja part.

Tot i estar amb un home menys, els de Candi Viladrich han generat perill sobre la porteria contrària i al minut 65, Àlex Martínez rebia a la banda esquerra i sortejava dos defensors, en trepitjar l'àrea el capità del Vilaseca comet penal i l'àrbitre decideix expulsar-lo en la segona decisió polèmica del partit. Cristian Martínez ha aprofitat l'ocasió i ha situat el segon gol al marcador amb un xut ras a l'esquerra del porter.

Amb el 2 a 1, l'Andorra s'ha mantingut ferm i l'equip visitant no ha posat en problemes Ferran Pol. Un fet que serveix als tricolors per aconseguir la desena victòria de la temporada. El triomf que permet als homes de Viladrich situar-se quarts a tres punts de la fase d'ascens, tot i que el tècnic reconeix que l'objectiu continua sent la salvació.

Imatges: Carla Sales