El MoraBanc Andorra perd 81-77 a Múrcia i segueix sense trobar el camí de la victòria

Madrid, Montakit Fuenlabrada i ara UCAM Múrcia. L'equip de Joan P

Madrid, Montakit Fuenlabrada i ara UCAM Múrcia. L'equip de Joan Peñarroya ha sumat aquest diumenge la tercera derrota consecutiva en aquest inici de Lliga Endesa en un partit que s'ha decidit, de nou, en un cara o creu.

El mal inici de partit (25-23) al final del primer quart i 18-13 en el segon (43-36 al descans) ha estat contrarestat en el segon temps amb una millor defensa i rebot. Les captures (40-34) segueix sent la gran assignatura pendent del conjunt dels Pirineus.
Malgrat això, la manca d'encert (4/20 en triples i 23/31 en tirs lliures) i certes decisions arbitrals amb Dani Hierrezuelo com a protagonista, el Morabanc Andorra ha tingut opcions de sumar la primera victòria però la sort li ha tornat a girar la cara en els darrers instants de partit.
Ara toca canviar el xip. L'equip tricolor debuta dimecres vinent a Europa, a l'Eurocup, 22 anys després i ho farà davant de l'UNICS Kazan de Quino Colom.

Informa: Òscar Merino

Imatge: @morabancandorra