El MoraBanc B suma una victòria importantíssima davant el Valls per 91 a 73

El Morabanc B ha sumat la seva quarta victòria en v&egrave

El Morabanc B ha sumat la seva quarta victòria en vèncer el C.B. Valls Nutrion per 91 a 73, al Poliesportiu. Un triomf important que permet als d'Èric Bartolomé abandonar el fanalet vermell.

Els tricolors no han iniciat bé el partit, ja que a falta de quatre minuts per finalitzar el primer quart perdien 9 a 20. Tot i això, el joc exterior ha començat funcionant i de mica en mica han retallat diferències fins a situar-se per davant. La intensitat en defensa i la circulació de la pilota en atac han permès als de Bartolomé tancar el partit amb un 50% d'efectivitat en tirs de 2 i un 40% en tirs de 3. El tècnic considera que aquesta victòria donarà confiança i motivació als seus de cara als pròxims partits.

Imatges: Sergi Linares