El MoraBanc entra a la zona de comfort de la taula

El MoraBanc Andorra va aconseguir ahir la quarta victòria de la temporada a la lliga Endesa. L'equip de Joan Peñarroya es va desfer de l'últim classificat, el Gipuzkoa, per 88 a 70, amb 21 punts de Daniel Clark, màxim anotador del partit. L'equip va dominar durant els 40 minuts, a excepció d'una petita desconnexió al tercer quart que va donar ales als bascos.

Partit resolt amb autoritat del MoraBanc Andorra davant del que ja és l'equip amb pitjor inici en tota la història de la lliga Endesa. La quarta victòria dels andorrans suposava la derrota numero 9 en 9 jornades dels bascos. El partit va començar amb un imparable Shermadini, autor de 9 dels primers 14 punts del MoraBanc. Amb el georgià en pista es va començar a agafar un avantatge que de mica en mica es va anar eixamplant.

La diferència es va mantenir fins al descans, amb una darrera jugada per la graderia. Assistència picada per sota les cames del defensa i triple sobre la botzina per anar al descans amb 16 punts de marge, 50 a 34.

El tercer quart, però, va ser el pitjor del MoraBanc. Tot i arribar a gaudir d'un màxim avantatge de 20 punts, els locals es van relaxar, i això va donar ales al Gipuzkoa, que amb un parcial de 0 a 13, va entrar viu als darrers 10 minuts.

Al tram final, però, l'Andorra va tornar a ser el que havia estat a la primera meitat i amb una mica més de gas, va signar un parcial de 23 a 15 que deixava una nova victòria al Poliesportiu.

Ahir va lluir especialment Daniel Clark, màxim anotador del partit amb 21 punts, i que va assumir galons davant les nombroses faltes de Shermadini i Jones. L'Andorra suma ja 4 triomf en 9 jornades, i treu el cap a la zona mitjana de la taula.

Informa: Xavi Bonet