El MoraBanc es bloqueja al darrer quart contra el Tenerife i pateix la primera derrota de pretemporada (75-60)

El MoraBanc Andorra ha encaixat aquesta nit a Montsó contra l'Ibe

El MoraBanc Andorra ha encaixat aquesta nit a Montsó contra l'Iberostar Tenerife la primera derrota en quatre partits de pretemporada. Ha estat per 75 a 60, en un partit d'intermitències que s'ha decidit en un darrer quart de bloqueig dels de Peñarroya.

Duel de marcador baix en els primer temps, amb els dos equips una mica atropellats i més errades que encerts. El MoraBanc arribava coix a la pintura per les baixes d'Stevic, Shurna i Burjanadze però ha estat capaç de mantenir el tipus. Karnowski, no ha estat titular però ha gaudit dels primers minuts ja al primer quart, on també ha anotat els primers punts. Al final d'aquest període 10 a 11 per al MoraBanc i al descans empat a 29, amb Jelinek com a home més encertat per als de Peñarroya, amb onze punts.

Els equips han millorat en el tercer quart i així ho ha reflectit el marcador. Novament ha acabat amb un empat, a cinquanta. El Tenerife ha clavat un parcial de 7 a 0 de sortida però l'Andorra, amb bones opcions des de l'exterior, ha reaccionat d'immediat i no ha deixat marxar el rival.

Havien de decidir els darrers deu minuts i El MoraBanc se n'ha passat sis sense anotar. Ha patit en el rebot, concendint segones opcions que han permès el rival marxar amb facilitat. No ha ajudat a tancar l'escletxa una tècnica a Jaime Fernández i el Tenerife se n'ha anat 63 a 50 a menys de cinc minuts per al final. Karnowski, amb una cistella des de la mitja distància, ha acabat amb el desastre per al 67 a 52, però ja ha estat massa tard. El parcial des dels darrers segons del tercer quart havia estat de 21 a 0. El polonès i Jelinek, amb catorze punts cadascún, han estat els màxims anotadors i els més valorats de l'Andorra.

Diumenge l'equip torna a jugar, a la pista del València Basket en la presentació de l'equip taronja davant la seva afició.

Informa: David Domingo