El Morabanc supera el Múrcia i es manté intractable al Poliesportiu (88-72)

El Poliesportiu continua sent un fortí per al Morabanc And

El Poliesportiu continua sent un fortí per al Morabanc Andorra, que aquesta tarda ha sumat la quarta victòria en el quart partit com a local davant l´UCAM Múrcia, per 88 a 72.

Ha estat en un partit que els de Joan Peñarroya han dominat des de l´inici, amb un ritme molt alt i fins a cinc triples en el primer quart, que ha acabat amb una diferència d´11 punts per als andorrans (28-17). L´UCAM Múrcia, sense el concurs del base argentí Facundo Campazzo per una fractura al nas que finalment l´ha deixat a la banqueta, no ha marxat mai del partit i s´ha arribat a posar per davant en el segon parcial (34-35).

El Morabanc ha recuperat l´alè a la represa amb un parcial de 10 a 0 i s´ha posat el partit definitivament de cara en els primers minuts del darrer quart, amb una diferència màxima de 16 punts, la mateixa amb què ha finalitzat el partit.

Giorgi Shermadini ha jugat un dels millors partits de la temporada i ha acabat amb 16 punts i 7 rebots. També han destacat en l´aspecte anotador David Jelinek, amb 16 punts, i Beka Burjanadze, amb 14. A la direcció, Andrew Albicy ha repartit fins a 11 assistències. El proper repte del Morabanc serà buscar la primera victòria com a visitant i la següent oportunitat arribarà diumenge vinent a la pista de l´ICL Manresa.

A la imatge un dels destacats, Gio Shermadini, a la línia de tirs lliures.

Informa: Joan López / Imatge: @morabancandorra