El SAE Sant Julià s'endú la Supercopa després d'un partit molt igualat que es resol als penals

El SAE Sant Julià s´ha proclamat campió de la Supercopa de futbol sala, el primer títol de la temporada. El partit d'aquest diumenge s´ha decidit a la tanda de penals, després que el marcador finalitzés 2 a 2 i el Sideco FC Encamp fallés fins a dos llançaments des del punt fatídic.

La igualtat ha estat màxima en aquesta primera final de la temporada de futbol sala. Una Supercopa que en un principi s´ha decantat per l'Encamp després que al minut 11 de joc Francisco José Peña aprofités una passada d´Òscar Sonejee per driblar el porter i fer el primer dels encampadans.

Els de Lluís Cruz han continuat pressionant i han disposat de diverses ocasions per fer el segon, tot i que al descans el marcador només marcava un 0-1. Quatre minuts després d´iniciar la segona part, Nuno Dias ha aprofitat una bona triangulació per fer l´empat al marcador, 1 a 1.

A sis minuts pel final del partit, Òscar Sonejee ha aprofitat un refús del porter lauredià, per fer el segon dels encampadans, 1 a 2. A falta de 2:21, Aitor Garcia ha tornat la igualtat al marcador amb un gol dins de l´àrea. 2 a 2. L´empat al final del partit ha provocat que els dos equips arribessin a la tanda de penals, on el Sideco FC Encamp ha errat dos llançaments i ha deixat en safata la Supercopa als lauredians

D´aquesta manera, el conjunt de Joan Foix s´adjudica el primer títol oficial de la temporada i mostra les seves credencials de cara a aconseguir la primera lliga de la seva història.

Imatges: Kevin Ribeiro