Gran triomf del MoraBanc a Canàries (64-90)

El MoraBanc no podia començar de millor manera la segona volta a la Lliga Endesa. Es va imposar a la pista de l´Herbalife Gran Canaria per un contundent 64 a 90. És la desena victòria de la temporada i segona com a visitant de l'equip, que escala un lloc a la taula i ara és setè.
Després de classificar-se per a la Copa del Rei, el MoraBanc va deixar clar des de l´inici que no havia viatjat a les Canàries per fer turisme. L´Herbalife arribava a la cita després d´una gran ratxa de 10 victòries en 12 partits i va tancar el primer quart per davant, 20 a 17. Els de Joan Peñarroya, novament liderats per un Shermadini que ahir va firmar 17 punts i 7 rebots, es van posar per davant al segon quart i van arribar al descans amb un avantatge de 36 a 39.

La sortida del MoraBanc a la represa va desfer la igualtat. Els insulars només van poder anotar 9 punts en el tercer quart per 23 dels andorrans, liderats per la intensitat d'Antetokounmpo, que ahir va anotar 16 punts, Jelinek, amb 15 punts i un 100 per cent d´efectivitat, i Navarro, que va acabar amb 18 de valoració. El tercer quart finalitzava amb 17 punts de diferència per al MoraBanc, 45 a 62. En el darrer període els de Peñarroya van saber administrar i ampliar encara més l´avantatge, amb un marcador final d´escàndol, 64 a 90.

La d´ahir va ser també una victòria històrica, la número 100 del Bàsquet Club Andorra a l´ACB, la segona amb més diferència a favor com a visitant i la tercera amb un marcador més favorable, tant a casa com a fora. El proper partit arribarà diumenge vinent a la pista del Divina Seguros Joventut de Badalona.