La selecció de bàsquet sub-16 suma contra San Marino la segona victòria a l'Europeu

Andorra ha derrotat San Marino per 61 a 62 en la segona jornada de l'Europeu C sub-16. Amb aquest resultat els de Xavi Luque sumen dues victòries en dos partits i veuen l´accés a semifinals més a prop.

En aquest inici de torneig Andorra està fent un Europeu per emmarcar. Els de Xavi Luque han arribat amb un equip molt jove amb l´objectiu d'aprendre i ho estan fent. Diumenge van superar a Albània anant de més a menys i ahir van guanyar San Marino venint des del darrere. Al final del tercer quart Andorra perdia per deu punts, 46 a 36. En el darrer parcial va arribar la remuntada. S´arribava al darrer minuts amb empat a 61. Un tir lliure anotat per Serrato decantava la balança. En la darrera acció del partit San Marino va tenir dos llançaments per guanyar el partit, la pilota no va entrar i Andorra aconseguia la segona victòria en dos partits.

L'entrenador, Xavi Luque, destacava que s'han trobat amb "un equip molt ben organitzat i entrenat, però nosaltres hem fet un pas més, que és superar un moment difícil com un grup". "Marxem a casa sent una mica més equip i això és el que més em satisfà dels nanos", afirmava.

Aquest dimarts jornada de descans i dimecres es completarà la primera fase amb el difícil partit contra l´Azerbaidjan amb les semifinals gairebé a tocar.

Informa: Cesc Sanjuan