L'Andorra HC es retroba amb la victòria al Comunal (7-4)

El Seat Andorra Hoquei Club es va retrobar amb la victòria al pav
El Seat Andorra Hoquei Club es va retrobar amb la victòria al pavelló de l´Estadi Comunal, en el primer partit de la segona volta. L´equip de Roger Corral va superar el Club Patí Monjos, per 7 a 4.
Els tricolors no guanyaven des del 18 de novembre. Tot i que el rival es va avançar amb dos gols, els locals van forçar l´empat a tres abans del descans. A la segona part, l´Andorra va prendre la iniciativa i, després d´una nova igualada a quatre, va resoldre amb tres dianes més. Àlex Martín i Soldevila van marcar per partida doble i van arrodonir el compte anotador Piquet, Garcia i Romaguera.

Informa i imatges: Joan López