Primera victòria del MoraBanc Andorra a la Lliga Endesa contra l'Herbalife Gran Canària (78-76)

Després de començar l'ACB amb tres derrotes consecutives, el MoraBanc Andorra ha sumat aquest diumenge la primera victòria en un altre final d’infart, a cara o creu, davant d'un Herbalife Gran Canaria que encara no coneixia la derrota. La sort sí ha somrigut a l'equip de Joan Peñarroya després de tancar un partit molt treballat des del salt inicial.

L’inici del conjunt tricolor, amb més ritme i activitat defensiva i ofensiva, ha estat tota una declaració d’intencions. Després d’un 22-20 al final del primer quart, en el segon el MoraBanc Andorra s’ha tret de sobre els nervis amb un 19-13 de parcial (41-33 al decans) gràcies a un gran Jaka Blazic que ha acabat el partit amb 19 punts, 8 rebots, 2 assistències per un 21 de valoració.

En l’inici de la segona meitat l’equip de Joan Peñarroya ha seguit donant passos endavant arribant a tenir una màxima de 16 punts (53-37) al llarg de tercer quart, 11 a un quart pel final (61-50). Però quan semblava que els andorrans podrien trencar el partit, el fins ara invicte Herbalife Gran Canària ha reaccionat provocant dubtes en el conjunt local. Però en un nou final no apte per a cardíacs, el MoraBanc Andorra ha tret caràcter i ha sabut aturar les embranzides dels canaris per acabar sumant la primera victòria de la temporada a la Lliga Endesa.

El proper partit, dimarts, serà a la pista del FIAT Torí. El MoraBanc buscarà la primera victòria a Europa en la segona jornada de l’Eurocup. El partit es podrà seguir en directe per ATV, RNA i www.andorradifusio.ad