Ramaders d'Andorra promociona la carn autòctona per Nadal

www.andorradifusio.ad

Sabien que el 15% de la carn consumida a Andorra es produeix aquí mateix? A diferència dels països veïns, la producció càrnia al país està gestionada per una sola societat: Ramaders d'Andorra, fet que facilita la seva venda i distribució.

Per promocionar aquest producte autòcton durant la campanya de Nadal, Ramaders d'Andorra ha llançat una oferta especial: una safata de carn per fer brou a un preu molt competitiu de 9,90 €, que inclou galets i un davantal de regal. A més, per fomentar la participació dels consumidors, s'ha organitzat un concurs a Instagram en què els participants podran guanyar premis compartint les seves receptes de Nadal etiquetant el compte @ramaders_andorra.

Guillem Casal, ministre de Medi Ambient, Agricultura i Ramaderia, ha destacat la importància d'aquesta iniciativa

"És una campanya que hem treballat amb molta il·lusió, per apropar el producte d'Andorra a les taules familiars durant les festes, una època on compartim àpats i celebrem el final i l'inici d'un nou any. Volem que el producte d'Andorra sigui predominant".

Guillem Casal, ministre de Medi Ambient, Agricultura i Ramaderia

Amb aquesta acció, Ramaders d'Andorra busca reforçar la visibilitat de la carn local i incentivar el consum de productes autòctons en les celebracions nadalenques.

Informa: Caterina Vidal

Imatges: Kevin Ribeiro

Comparteix:

França desplega una nova brigada mòbil per combatre el contraban a la frontera amb Andorra La UNESCO reconeix la tècnica de la pedra seca d'Andorra com a patrimoni immaterial de la humanitat