Reacció estèril del MoraBanc Andorra a Kazan (89-80)

El combinat tricolor, que perdia per 22 punts a la pista de l’UNI

El combinat tricolor, que perdia per 22 punts a la pista de l’UNICS Kazan a un quart pel final (75-53), es queda a les portes de la victòria després d’un 14-27 en els darrers deu minuts. Cinquena derrota de l’equip a l’Eurocup (1-5).

Disputada la primera jornada de la segona volta, el MoraBanc veu com s’allunya una mica mes el somni de poder ser al TOP16. En el partit a Kazan, l’equip del Principat ha pagat molt car els tres primers quarts, un fet que ha obligat als homes de Joan Peñarroya a anar a remolc durant tot l’enfrontament. L’inici de partit ja marcava com seria el transcurs del mateix. El MoraBarc Andorra, desencertat en el tir i massa permissiu en defensa, acaba el primer quart perdent 24-16.. La diferència s’aniria ampliant amb el pas dels minuts fins el 49-31 al descans.

En la segona meitat el conjunt dels Pirineus no donava amb la fórmula per aturar els homes importants de l’UNICS Kazan (J.Smith 23p, T.Lockett 17p i S.Lasme 16p) que no desaprofitaven les badades defensives dels andorrans per deixar un 75-53 a un quart pel final. Uns darrers deu minuts en els que, quan pitjor pintava el partit, el MoraBanc Andorra, guiat per Jaime Fernandez (16p 5a), Moussa Diagne (13p 6r) i Guille Colom (9p 4r), reaccionava amb un 2–18 de parcial (77-71) aprofitant també la presència de la segona unitat rusa. Això sí, al final, amb tota l’artilleria de l’UNICS a pista, el MoraBanc Andorra s’ha quedat amb una reacció estèril (89-80).

Ara l’equip de Joan Peñarroya aparca l’Eurocup fins el dimecres 6 de desembre quan rebrà a la Bombonera al FIAT Torí. El proper partit dels andorrans serà aquest diumenge (12:30h) davant de l’Unicaja de Màlaga de Gio Shermadini en directe per Ràdio Nacional i Andorradifusio.ad

Informa: Òscar Merino/David Domingo
Imatge: Eurocup