Remuntada sense premi del CE Sant Julià contra el Solsona (3-4)

El Club Esportiu Sant Julià de futbol sala ha desaprofitat una bona oportunitat de puntuar contra un rival directe de la part baixa de la taula, el Trepovi Solsona. L´equip de Moisés Gonçalves ha remuntat un 1 a 3, però en el darrer minut ha encaixat el 3 a 4 definitiu.

Les badades en defensa li han sortit una vegada més molt cares al Sant Julià. El Solsona obria el marcador al minut dos en una falta lateral que Marc Balletbó remata lliure de marcatge. Dos minuts després André s´incorporava a l´atac i finalitzava amb un xut ras que sorprenia el porter visitant. Però el Solsona ha tornat a fer mal a pilota aturada. Córner i l´exlauredià Eliseu Ribalta es treu de sobre Jona amb una clara empenta, per centrar al segon pal, on Samuel només ha hagut d´empènyer la pilota per fer l´1 a 2. Abans del descans, aquest contracop feia pujar al marcador el tercer gol del Solsona.

A la segona part, el Sant Julià ha arraconat el rival a la seva pista, però no ha pogut perforar la porteria fins al minut 10, en una gran jugada personal de Cristian Gonçalves, que desborda els jugadors que li surten al pas i afusella el 2 a 3. Els lauredians han empatat en una combinació que inicia André amb una passada d´esperó i culmina Francisco Domínguez sota pals.

Però en el darrer minut, quan el Sant Julià buscava el gol de la victòria, ha arribat la gerra d´aigua freda en aquesta falta directa d´Eliseu Ribalta. L´exjugador del Sant Julià no ha celebrat el gol que ha sentenciat el seu exequip. Oportunitat perduda per als lauredians, que hauran de continuar remant des de la part baixa de la taula.

Informa i imatges: Joan López