Sanza guanya el Campionat de Catalunya i Bernadó aconsegueix la mínima per als Jocs

Toni Bernadó ha tornat. Ahir l'atleta del CAVA va acon

Toni Bernadó ha tornat. Ahir l'atleta del CAVA va aconseguir la mínima per participar en la prova de 10 mil metres al Jocs dels Petits Estats.

Ho va fer en el Campionat de Catalunya a Santa Coloma de Gramenet. Bernadó va ser quart amb un temps de 31 minuts i 23 segons. Les bones notícies no acaben aquí. Marcos Sanza va ser el vencedor de la prova marcant 29 minuts i 59 segons. L'atleta del CAVA arriba en plena forma als jocs i, ara, després de la marca de Bernadó, tots dos podran formar parella i lluitar en equip per les medalles als jocs de San Marino.