ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra
Eleccions Generals 2023

Comparteix:

Tota l'actualitat de les eleccions generals 2023 que se celebraran el 2 d'abril. Notícies, última hora, debats, entrevistes, blocs informatius, propaganda electoral... Un espai especial per condensar tots els continguts de la campanya electoral del Principat d'Andorra.


Blocs electorals

 • Dia 11. Actualitat electoral del 29 de març - vespre

  Onzè dia de campanya electoral. Els partits de les candidatures nacionals exhaureixen els dies per ensenyar les seves polítiques en determinats àmbits. Aquest dimecres sobresurt la nova llei de la inversió estrangera, la gratuïtat de les escoles bressol, la prolongació de l'acord amb la Unió Europea i la creació d'un parc natural protegit. A les llistes parroquials la natura i l'esport, el poder adquisitiu, el model de país, la restauració d'edificis, els CAP, el català, la gent gran i els centres educatius han centrat bona part de la jornada electoral.

 • Dia 11. Actualitat electoral del 29 de març - migdia

  Onzè dia de campanya electoral. Els partits de les candidatures nacionals exhaureixen per ensenyar les seves polítiques en determinats àmbits. Aquest dimecres sobresurt la nova llei de la inversió estrangera, la gratuïtat de les escoles bressol, la prolongació de l'acord amb la Unió Europea i la creació d'un parc natural protegit. A les llistes parroquials la natura i l'esport, el poder adquisitiu, el model de país, la restauració d'edificis, els CAP, el català, la gent gran i els centres educatius han centrat bona part de la jornada electoral.

 • Dia 10. Actualitat electoral del 28 de març - vespre

  La campanya electoral està arribant a la seva fi i els candidats nacionals esgoten els últims dies per explicar els seus programes electorals. Revisar salaris, un ministeri conjunt entre Turisme i comerç, la llei electoral, l'accés dels menors a les xarxes i el vial de Sant Julià han sigut els punts clau d'aquest dimarts. A les parròquies, ha estat a l'ordre del dia la zona de la cascada de Moles, la llei de benestar animal, la gestió de l'aigua, la conservació del patrimoni i el medi natural a les parròquies del nord. A les centrals destaca el pla de salut mental i la mediació i les diferents propostes dels partits a Andorra la Vella així com les crítiques al Govern de Demòcrates a Sant Julià.

 • Dia 10. Actualitat electoral del 28 de març - migdia

  La campanya electoral està arribant a la seva fi i els candidats nacionals esgoten els últims dies per explicar els seus programes electorals. Revisar salaris, un ministeri conjunt entre Turisme i comerç, la llei electoral, l'accés dels menors a les xarxes i el vial de Sant Julià han sigut els punts clau d'aquest dimarts. A les parròquies, ha estat a l'ordre del dia la zona de la cascada de Moles, la llei de benestar animal, la gestió de l'aigua i el medi natural a les parròquies del nord. A les centrals destaca el pla de salut mental i la mediació i les diferents propostes dels partits a Andorra la Vella així com les crítiques al Govern de Demòcrates a Sant Julià.

 • Dia 9. Actualitat electoral del 27 de març - vespre

  Novena jornada electoral amb el comerç, la maternitat, els treballadors subcontractats, el turisme i l'economia digital com a principals punts a les candidatures nacionals. L'abstenció a Canillo, la gratuïtat del Túnel d'Envalira, la llei del benestar dels animals, el model educatiu i la residència universitària, el sector primari, la paternitat i un metge de dia als centres sanitaris han copsat les principals temàtiques a les llistes parroquials.

 • Dia 9. Actualitat electoral del 27 de març - migdia

  Encetem una nova setmana electoral amb el comerç, la maternitat, els treballadors subcontractats, el turisme i l'economia digital com a principals punts a les candidatures nacionals. L'abstenció a Canillo, la gratuïtat del Túnel d'Envalira, el model educatiu i la residència universitària, el sector primari, la paternitat i un metge de dia als centres sanitaris han copsat les principals temàtiques a les llistes parroquials.

 • Dia 8. Actualitat electoral del 26 de març - vespre

  Finalitza la primera setmana de campanya electoral aquest diumenge. Dia en què els partits polítics han aprofitat per continuar mostrant les seves propostes tant nacionals com parroquials. La llei del català, l'esport, l'habitatge, la diversificació econòmica i la seguretat ciutadana han estat a l'ordre del dia en l'àmbit nacional. A les parròquies, destaquen les obres del Santuari de Meritxell, l'aplicació del pla nacional de la joventut, l'habitatge assequible i la sobirania energètica. A les valls centrals sobresurten els temes relacionats amb la creació de les zones verdes, el suport als creadors culturals i la restauració d'elements històrics. A Escaldes-Engordany, Rosa Gili ha assistit al míting de Concòrdia.

 • Dia 8. Actualitat electoral del 26 de març - migdia

  Finalitza la primera setmana de campanya electoral aquest diumenge. Dia en què els partits polítics han aprofitat per continuar mostrant les seves propostes tant nacionals com parroquials. La llei del català, l'esport, l'habitatge, la diversificació econòmica i la seguretat ciutadana han estat a l'ordre del dia en l'àmbit nacional. A les parròquies, destaquen les obres del Santuari de Meritxell, el pla nacional de la joventut, l'habitatge assequible, el vial de la Massana i la sobirania energètica. A les valls centrals sobresurten els temes relacionats amb la creació d'una agència tributària única, les zones verdes, el suport als creadors culturals i la restauració d'elements històrics.

 • Dia 7. Actualitat electoral del 25 de març - vespre

  Setè dia de període electoral i, per tant, nova jornada de campanya electoral on l'avortament i l'aposta pel sector primari han estat alguns dels temes més destacats a les candidatures nacionals. Pel que fa a les parroquials, cofinançar el nou centre d'atenció primària de la parròquia a Canillo, apostar pel turisme esportiu i abacar amb la majoria a Encamp, la sostenibilitat i l'habitatge a la Massana, crear estímuls fiscals que incentivin els mecenatges cap al tercer sector, la gossera a Sant Julià de Lòria i, potenciar la xarxa de calor i fred i l'àrea de salut mental han estat els temes més destacats de les candidatures parroquials.

 • Dia 7. Actualitat electoral del 25 de març - migdia

  Setè dia de període electoral i, per tant, nova jornada de campanya electoral on l'avortament i l'aposta pel sector primari han estat alguns dels temes més destacats a les candidatures nacionals. Pel que fa a les parroquials, cofinançar el nou centre d'atenció primària de la parròquia a Canillo, apostar pel turisme esportiu a Encamp, la sostenibilitat i l'habitatge a la Massana, crear estímuls fiscals que incentivin els mecenatges cap al tercer sector, la gossera a Sant Julià de Lòria i, potenciar la xarxa de calor i fred han estat els temes més destacats de les candidatures parroquials.

 • Dia 6. Actualitat electoral del 24 de març - vespre

  Sisena jornada electoral. Al llarg de la jornada molt moviment en les candidatures nacionals.El teletreball, l'esport femení, les pensions, el transport públic, i l'habitatge han tornat a ser els temes més destacats. Pel que fa a les parroquials, la candidatura d'Andorra 2029, la mobilitat, les explotacions agrícoles, Grifols i les pensions i el refugi del Comapedrosa, han estat els temés més parlats. A les valls centrals sobresurten les cotitzacions a les empreses per accidents laborals, l'Institut de Música, l'excessiva burocràcia i la reconversió d'espais. A Sant Julià, s'ha parlat del tramvia, Naturland i la gent gran.

 • Dia 6. Actualitat electoral del 24 de març - migdia

  Sisè dia de període electoral. Molt moviment en les candidatures nacionals. Les pensions, el transport públic, el teletreball, l'esport femení i l'habitatge han tornat a ser els temes principals. A les parròquies, destaquen la candidatura d'Andorra 2029, la mobilitat, les explotacions agrícoles, Grifols i les pensions i el refugi del Comapedrosa. A les valls centrals sobresurten les cotitzacions a les empreses per accidents laborals, l'Institut de Música, l'excessiva burocràcia i la reconversió d'espais. A Sant Julià, s'ha parlat del tramvia, Naturland i la gent gran.

 • Dia 5. Actualitat electoral del 23 de març - vespre

  Cinquena jornada de campanya electoral amb la primera entrevista en directe a l'Informatiu als diferents caps de llista. Aquest dijous ha estat el torn de Xavier Espot. A més, destaca el dia de la cultura andorrana que vol crear Liberals i l'obligatorietat d'estudiar fins als 18 anys que proposa Acció. A les parròquies, l'habitatge ha tornat a centrar gran part dels actes i Demòcrates+Acció detalla apostar pel tramvia fins a la Seu d'Urgell.

 • Dia 5. Actualitat electoral del 23 de març - migdia

  Nova jornada de campanya electoral amb la primera entrevista en directe a l'Informatiu als diferents caps de llista. Aquest dijous ha estat el torn de Xavier Espot. A més, destaca el dia de la cultura andorrana que vol crear Liberals i l'obligatorietat d'estudiar fins als 18 anys que proposa Acció. A les parròquies, l'habitatge ha tornat a centrar gran part dels actes.

 • Dia 4. Actualitat electoral del 22 de març - vespre

  Quart dia de campanya electoral. Les reunions de poble, la importància dels recursos hídrics, el deute públic i el salari mínim han copsat l'actualitat electoral de les candidatures nacionals. Pel que fa a les llistes parroquials, destaquen les ajudes agrícoles a Canillo, les vies verdes i el flux d'informació a Encamp, Grifols i els equipaments esportius a Ordino i les millores laborals i un centre de dia a la Massana. L'habitatge i l'educació han sigut punts a tractar a la capital i a Sant Julià i a Escaldes hi ha hagut diversitat de propostes.

 • Dia 4. Actualitat electoral del 22 de març - migdia

  Les reunions de poble per presentar el programa electoral, la importància dels recursos hídrics, el deute públic i el salari mínim han copsat l'actualitat electoral de les candidatures nacionals. En el quart dia de campanya a les parròquies destaquen les ajudes agrícoles a Canillo, les vies verdes i el flux d'informació a Encamp, Grifols i els equipaments esportius a Ordino i les millores laborals i un centre de dia a la Massana. L'habitatge i l'educació han sigut punts a tractar a la capital i a Sant Julià i a Escaldes hi ha hagut diversitat de propostes.

 • Dia 3. Actualitat electoral del 21 de març - vespre

  Tercer dia de campanya electoral amb el creixement urbanístic, l'Administració Pública, la mobilitat i la sanitat com els principals temes en les candidatures nacionals. A les llistes parroquials s'hi destaca la recuperació d'edificis històrics a Encamp, la sostenibilitat a la Massana, l'increment de les pensions a Andorra la Vella, l'abocador a Sant Julià i l'habitatge i la fiscalitat a Escaldes-Engordany.

 • Dia 3. Actualitat electoral del 21 de març - migdia

  S'enceta una nova jornada de campanya electoral amb la mobilitat, l'Administració Pública i la inversió estrangera com a temes clau de les llistes nacionals. A les parròquies, més del mateix. Destaca també la recuperació d'edificis històrics a Encamp, la sostenibilitat a la Massana, l'increment de les pensions a Andorra la Vella, l'abocador a Sant Julià i l'habitatge i la fiscalitat a Escaldes-Engordany.

 • Dia 2. Actualitat electoral del 20 de març - vespre

  Segon dia de campanya electoral i al llarg de la jornada, en les candidatures nacionals els temes que s'han posat sobre la taula han estat el model fiscal, el parc tecnològic, l'habitatge, les pensions i l'acord d'associació amb la UE. A les candidatures parroquials hi destaquen la millora de la carretera general 2 a Canillo, invertir en el transport públic al Pas de la Casa i recuperar espais històrics com Casa Rossell a Ordino. També s'hi destaca l'ampliació de l'Hospital o el multifuncional a Andorra la Vella, la millora de mobilitat a la Massana i la unanimitat de tots els partits pel vial de Sant Julià.

 • Dia 2. Actualitat electoral del 20 de març - migdia

  Segon dia de campanya electoral amb l'habitatge, les pensions i l'acord d'associació amb la UE com a temes principals en les candidatures nacionals. A les parròquies, destaquen els vials de la Massana, Sant Julià i la carretera general 2 a Canillo. També la millora del transport públic fins al Pas de la Casa, l'ampliació de l'Hospital o el multifuncional han estat a l'ordre del dia.