10a Travessa Transfronterera

www.andorradifusio.ad

La Travessa Transfronterera arriba enguany a la desena edició i unirà Sant Julià de Lòria amb la Seu d'Urgell. Serà aquest diumenge amb dues distàncies, 20,6 quilòmetres i 14,6. La sortida de la cursa llarga es farà des de la plaça de la Germandat i l'arribada estarà situada davant del Palau d'Esports.

La distància curta sortirà de Coma Bella. Les inscripcions, a un preu de 15 euros, es tancaran divendres i a hores d'ara hi ha una quarantena de participants. Les autoritats han destacat els vincles que uneixen Sant Julià i la Seu, com demostra la celebració de la travessa, que veuen plenament consolidada. La cònsol menor de Sant Julià de Lòria, Mireia Codina, ha estat l'encarregada de fer-ho. "Dona valor a aquests vincles i relacions que sempre hem tingut Sant Julià amb la Seu d'Urgell, més que Andorra. Al final també és Andorra, però per la proximitat territorial penso que sempre han tingut uns vincles en l'àmbit de famílies, d'habitatges".

Per la seva banda, l'alcalde de la Seu ha volgut destacar la rellevància que té aquesta prova. "És una cursa ja més que consolidada, és una cursa que ja comença a ser tradicional i que tothom ja espera. Així es veu en l'èxit de convocatòria i d'inscrits. Aquest any comença a Sant Julià i acaba a la Seu".

Informa: Sergi Cano

Imatges: Pau Bonastre 

Comparteix:

 L'efecte Calderé no afluixa i derrota per 2 a 1 el vigent campió "Em veig molt diferent de la Mònica que va acabar els jocs"