L'ACA posa en marxa un equip de Sim Cycling per generar referents femenins 

www.andorradifusio.ad

Crear referents femenins en els esports electrònics és l'objectiu principal del nou projecte de l'Automòbil Club. Es tracta d'un equip de Sim Cycling que estarà integrat per dues esportistes amb una llarga experiència en l'alta competició. 

Després de compartir experiència en el ciclisme professional, Magalí Salomon i Anna Sonnery seran pioneres als esports electrònics. Totes dues integren el nou equip de Sim Cycling posat en marxa per l'Automòbil Club, amb Kilian Folguera com a preparador. Des del gener passat s'entrenen per afrontar la temporada de competicions, que arrencarà el pròxim mes d'octubre i acabarà el febrer de l'any vinent. 

"Aquest punt de ser referent i d'inspirar a dones és interessant, perquè al final nosaltres només obrim camí"

Magalí Salomon, ciclista de l'ACA Sim Cycling

Després de l'èxit aconseguit amb el projecte del Sim Racing, l'objectiu de l'ACA és generar referents femenins en els esports electrònics. 

"Abans eren activitats sobre quatre rodes i ara estem presentant un projecte 100% femení sobre dues rodes i n'estem molt orgullosos. Esperem que tingui tant d'èxit com el Sim Racing"

Montserrat Capdevila, tresorera de l'ACA

Participar en proves de primer nivell, com el Tour de França o el campionat del món, serà l'objectiu de les dues integrants del nou equip de Sim Cycling. Un repte que podran compaginar amb les respectives activitats professionals i, en el cas de Magalí Salomon, amb les curses de muntanya. 

Informa: Joan López
Imatges: Eric Esbabias 

Comparteix:

Jean Montero ja és jugador del València Basket Derrota amarga de l’UE Santa Coloma en el debut a la Champions (1-2)