L'Andorra empata al Nacional contra un Espanyol B exigent

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El FC Andorra ha empatat a un gol aquesta tarda de dissabte contra l'Espanyol B al Nacional. En el partit s'ha lesionat Martí Vilà, que, a falta de les proves, semblaria un problema muscular. Manu Nieto no ha jugat per molèsties. I Clemente encara no estava a punt, demà debutarà.

L'Espanyol B, de segona RFEF, ha exigit de valent al FC Andorra. Bona prova de foc per encarar l'inici de lliga. Després d'una primera meitat força dolenta a l'inici de la segona meitat han arribat els millors minuts dels tricolors.

En aquest context bona acció d'Álex Calvo que trenca amb potència la línia defensiva del mig del camp, obertura per a Joel Arumí, i a la seva centrada acudeixen membres del mig del camp, entre ells Alberto Solís que envia a plaer la pilota al fons de la xarxa.

L'Andorra estava creixent però han arribat els canvis i el partit s'ha tornat a igualar més. Entre els nous jugadors que han saltat al verd cal destacar la presència d'Álvaro Martín molt actiu.

Albanis ha demostrat la seva qualitat però se l'ha vist força apàtic. En el 75 Momoh ha igualat el marcador.

Berto estava molt sol a dalt i l'Espanyol B amb una pressió molt intensa curtcircuitava l'atac de l'Andorra. El resultat ja no s'ha mogut.

Només acabar el partit l'Andorra ha marxat cap a Vila-real on demà diumenge a les set de la tarda jugarà contra el filial groguet el sisè partit de la pretemporada.

Informa: Cesc Sanjuan

Imatges: David Moreno / Javi Martín     

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.