Un any per consolidar el projecte d'Andona Racing i continuar creixent

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Andona Racing ha tancat el segon any de competició superant totes les expectatives. El triomf individual i per equips a la Copa Catalana de Ciclisme de Carretera ha posat la cirereta a un projecte que vol continuar creixent. 

Andona Racing començava la temporada amb l'objectiu de consolidar el projecte. Els resultats són el millor reflex del pas endavant que ha fet tot l'equip. 

"Hem superat tots els límits que ens havíem posat. Vam parlar de fer un top-10 en una Copa Catalana com a objectiu d'inici d'any i finalment l'hem guanyat, contra equips molt més experimentats i amb molt més pressupost."

Xary Rodríguez, directora d'Andona Racing

El primer lloc d'Anna Albalat a la Copa Catalana i el triomf a la general per equips han tancat un any en què Raquel Balboa ha estat top-10 als campionats de Catalunya i d'Espanya de contrarellotge, a més d'estrenar-se en la modalitat de pista. 

"Era la primera vegada que corria amb tantes noies i la meva primera experiència fent un Campionat d'Espanya de pista. Em vaig emportar una bon sabor de boca i molts aprenentatges."

Raquel Balboa, ciclista d'Andona Racing

"S'ha vist en l'evolució des de les primeres curses del gener o el febrer, per preparar la temporada, a com ha acabat, disputant i que et tinguin en consideració. Hi ha hagut una evolució com a ciclista, com a equip i com a persona."

Anna Albalat, ciclista d'Andona Racing

L'objectiu és continuar creixent i ampliar el calendari de curses. 

"Somiem amb una Copa d'Espanya i amb Campionats d'Espanya, aleshores això significa més diners. Si poguéssim tenir i obtenir més recursos per part d'institucions i altres ens ajudarien a acabar de complir els nostres objectius."

Esther Piquer, ciclista d'Andona Racing

L'equip comença a preparar un calendari en què els Jocs dels Petits Estats d'Andorra seran la cita més il·lusionant

Informa: Joan López
Imatges: Pere Besolí i Arxiu RTVA

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.