El documental 'Unzué: L’últim equip del Juancar', guanya el Premi Àlex Lliteras

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Xavi Torres, Santi Padró, Jesús Múñoz, Marta Colàs i Carles Comajuncoses han estat guardonats amb la tercera edició del Premi Àlex Lliteras de periodisme esportiu.

El documental, que s'ha endut 4.000 euros, relata l'experiència de l'exporter del Barça, Juan Carlos Unzué, malalt d'ELA. Es tracta d'una producció conjunta de TV3 i a Contracorriente. Xavi Torres, un dels autors, ha reconegut que rebre el premi li fa especial il·lusió "perquè en especial Santi Padró i jo coneixíem l'Àlex. Per tant, que et donin un premi en el seu record és especial". A més, ha fet una crida a la investigació de la malaltia.

L’accèssit, dotat amb 1.000 euros, ha estat per la periodista gironina Clara Julià i pel seu reportatge 'Del Pati de l’escola a primera divisió', publicat al Diari de Girona.

L'acte, coorganitzat per aquesta casa, MoraBanc, el "Diari d'Andorra" i el Ministeri de Cultura, Joventut i Esports ha comptat amb la periodista de TVE, recentment jubilada, Paloma del Río, com a convidada especial.

Informa: Redacció
Imatges: Maria Vilariño

 

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.