El MoraBanc Andorra passa pàgina i es concentra en la segona volta de la lliga

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Després del duel d'ahir a Vitòria, el MoraBanc Andorra ja pensa en la segona volta de la lliga. L'equip tricolor arrenca el segon tram de temporada aquest mateix cap de setmana. L'objectiu és ambiciós pel final de la fase regular. Ho ha explicat avui Francesc Solana, director general del club, al "Dia E".

El MoraBanc Andorra passa pàgina a la derrota d'ahir a la pista de Laboral Kutxa Baskonia, que va deixar l'equip de Joan Peñarroya sense Copa. Ara, però, arrenca la segona volta de la lliga. Al final de la fase regular, i si les coses van com han d'anar, ningú descarta aconseguir la classificació per al play-off.

Abans, però, queden encara 17 jornades de competició, començant per la visita, aquest dissabte, del CAI Saragossa, en l'estrena de la segona volta de la lliga Endesa.

Sense el MoraBanc, la Copa ha sortejat els emparellaments dels equips que es veuran les cares a la Corunya, del 18 al 21 de febrer. Barça i Bilbao Basket jugaran el primer quart de final. El vencedor trobarà a semis València Basket o Herbalife Gran Canària. A l´altra banda del quadre, s´enfrontaran en els quarts de final l´Obradoiro amb el Laboral Kutxa i el Reial Madrid contra el Fuenlabrada.

Informa: Xavi Bonet

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.