El MoraBanc lluita per recuperar la confiança després de les derrotes

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El MoraBanc busca un revulsiu per trencar una dinàmica de derrotes que l´ha allunyat de la zona de play-off amb tres derrotes consecutives. El dia després de perdre amb l´UCAM Múrcia, ha parlat de la situació el director general del club, Francesc Solana.

Giorgi Shermadini ha perdut protagonisme i també ho ha fet la solidesa del MoraBanc en el joc interior. L´equip troba a faltar la intensitat de Betinho. Víctor Sada no transmet confiança en la direcció i David Navarro, que es recupera d´una lesió, està lluny del nivell de la temporada passada. L´equip està tou en defensa i el Poliesportiu ha deixat de ser un fortí. Són només alguns dels símptomes d´un MoraBanc que lluita per recuperar la identitat perduda.

Amb les tres darreres derrotes consecutives davant tres rivals directes com Fuenlabrada, Gipuzkoa i Múrcia, les opcions de play-off són una quimera, a set jornades per acabar la fase regular i un calendari força complicat. A casa, els de Joan Peñarroya s´han d´enfrontar amb el Joventut, el Baskonia i l´Obradoiro. Lluny del Poliesportiu, al MoraBanc li queden quatre sortides a les pistes d´Unicaja, Gran Canària, Sevilla i València.

L´equip tornarà demà als entrenaments amb una prioritat: recuperar la confiança en el treball col·lectiu que tants bons resultats va donar a la primera volta. Un canvi de xip necessari per afrontar el tram final de temporada.

Informa: Joan López

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.