L'espectacle de l'X-Trial d'Andorra la Vella en directe per Andorra Televisió  

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Com mana el protocol aquest matí de dissabte pilots i organitzadors han analitzat plegats les cinc zones de la prova andorrana. En aquest punt fins i tot es poden fer petits canvis si els pilots consideren algun punt massa perillós. Són cinc zones per acabar coronant els cims d'Andorra, en aquest cas el punt més elevat del traçat.

Des d'allà els podran observar molt bé els 2.800 espectadors que hi haurà a la grada. Aquest matí quedaven poc més d'un centenar d'entrades a la venda. Entre els vuit participants hi haurà una moto elèctrica pilotada per Sondre Haga

El sistema de competició és molt senzill, hi haurà dues rondes classificatòries on participaran els vuit pilots. Al final de la segona els tres primers classificats disputen la gran final. Si Toni Bou torna a guanyar, s'emportarà el seu 18è títol mundial.

Tot començarà a les sis, la segona ronda i la final es podran seguir en directe per Andorra Televisió i Andorra Difusió.ad a partir de dos quarts de vuit de la tarda.

Informa: Cesc Sanjuan

Imatges: Nil Forcada

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.