Ferran Costa: "No podem estar per sota en els duels i les disputes"

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El FC Andorra va perdre ahir al camp del Zamora 2 a 0 i veu com la primera plaça s'allunya a vuit punts després de la victòria clara de la Cultural Lleonesa 3 a 0 contra l'Ourense.

L'Andorra no va jugar un bon partit a Zamora. Amb tot, la sortida no havia estat dolenta.

El problema van ser els dos gols en dos minuts al 26 i 28 de la segona. Els locals van mostrar un punt més d'intensitat i es van imposar en la majoria de duels individuals.

"Crec que hi ha un tema en el qual no pots fallar, pel que fa a duels i pel que fa a disputes, hem estat molt per sota d'ells. En la segona part, l'arribada en tres quarts de camp ha sigut bona però ens faltava finalitzar jugades."

Ferran Costa, entrenador FC Andorra

Això acaba de començar però la victòria de la Cultural Lleonesa allunya l'única plaça d'ascens directe a vuit punts. Entre els dos equips encara s'han de jugar sis punts, els tres primers el proper dissabte al Nacional.

imatges: FC Andorra