Lluís Marín es troba amb confiança per pujar un altre esglaó

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Diumenge va tornar a fer història a l´esport blanc andorrà, després de ser tercer a la prova de Copa del Món de boarder cross de Feldberg, a Alemanya. Lluís Marín ha volgut agrair el suport rebut aquests dies i ha dit que es troba amb confiança per pujar un altre esglaó.

Lluís Marín ha hagut d´esperar quatre anys per repetir podi a la Copa del Món de boarder cross, des que ho va aconseguir per primera vegada a Valmalenco.

El seu tercer lloc diumenge passat a Feldberg havia estat llargament esperat per la federació i el surfista de l´ECOA: "Estem molt contents amb aquesta tercera posició. Des de la darrera vegada que el Lluís va fer un podi en Copa del Món han passat moltes coses. Entre aquestes, han passat quatre anys", ha celebrat el director tècnic de la FAE, Carles Visa.

Per la seva banda, el surfista de la FAE ha explicat que "Ja tenia ganes de tornar a pujar al podi, he estat treballant moltíssim perquè això arribés. Podem dir però que el meu nivell actual i el de fa quatre anys no és el mateix. Ara m'apropo del podi en més ocasions. Sabia que un dia arribaria."

Marín és conscient que pujar un altre esglaó no serà fàcil, però es troba amb confiança. Sap que té el nivell per estar amb els millors i no renuncia a res: "Treballo per això, no és gens fàcil però és l'objectiu estar en el top 10, però vist la posició en la que ens  trobem  ara mateix, intentarem ser més ambiciosos i repetir un podi. No em quedaré content fins a guanyar una Copa del Món. Sí que he fet una tercera plaça però no deixo de ser el segon perdedor de la cursa."

Després del podi, s´agafarà uns dies de descans per acabar de recuperar-se de la lesió a l´espatlla. La propera Copa del Món no arribarà fins al 19 de febrer a Rússia.


Informa: Joan López Imatge: Xavi Fajardo

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.