El MoraBanc Andorra supera amb nota la segona prova de pretemporada

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El MoraBanc Andorra continua deixant bones sensacions a la pretemporada amb una nova victòria davant el Joventut de Badalona per 69 a 88 en una nova edició del Torneig de Sant Julià de Vilatorta.

Els homes de Natxo Lezkano mantenen la identitat mostrada en el primer amistós, amb un joc col·lectiu, fent valer el potencial ofensiu i l'amenaça des de la línia exterior.

L'experiència en la direcció de Ferran Basas i la polivalència de Sekou Doumbouya estan sent factors clau d'un equip en construcció.

El tècnic continua repartint minuts per a tots els jugadors disponibles, entre ells Ben Lammers i Kyle Kuric, que van debutar amb la samarreta tricolor després de ser baixa per molèsties a Encamp contra el Lleida.

L'objectiu de Lezkano és tenir tots els jugadors a punt per a l'inici de temporada.

"Hi ha jugadors que es nota que estan millors que altres, el que hem de fer ara es continuar treballant perquè la resta de jugadors es vagin ficant al nivell físic que requerim de cara a l'inici de temporada."

Natxo Lezkano, entrenador MoraBanc Andorra

L'equip continuarà la seva pretemporada marcada per la fase prèvia de la Basketball Champions League el proper dimarts a Montsó davant el Casademont Saragossa a les 7 de la tarda.

Informa: Héctor Aza

Imatges: XTVL

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.