El MoraBanc torna a Europa amb la primera final de la ronda prèvia de la Champions 

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El MoraBanc arrenca l'aventura europea aquesta tarda de dimecres, amb el primer partit de la ronda classificatòria de la Champions League contra l'Anvers belga. Serà la primera de les tres finals que ha de superar l'equip de Natxo Lezkano per accedir a la fase regular.

Dos anys després de jugar per segona vegada la semifinal de l'Eurocup contra el Bursaspor turc, el MoraBanc torna a disputar una competició continental amb l'estrena a la Basketball Champions League.

L'equip de Natxo Lezkano va quedar enquadrat en el grup 4 de la ronda classificatòria, que es disputa a la localitat turca d'Antalya, i aquesta tarda de dimecres li espera la primera de les tres finals que haurà de superar per tenir bitllet a la fase regular.

Les bones sensacions de la bona pretemporada transmeten confiança, però el format de la competició no permet cap ensopegada. El rival en quarts de final serà l'Anvers belga, amb canvi de titular a la banqueta.

La derrota en la primera jornada de lliga va provocar la destitució fulminant del neerlandès Geert Hammink, que ha estat rellevat per la seva fins ara assistent, Jill Lorent. El pivot Kevin Tumba, ex UCAM Múrcia, és un dels referents d'un equip amb moltes cares noves.

Si el MoraBanc supera el primer assalt, divendres es veuria les cares amb el Telekom Baskets Bonn d'Alemanya, campió de la Champions fa dues temporades. El guanyador hauria de superar un últim duel diumenge, amb el Dinamo Sassari italià com a rival amb més opcions sobre el paper. 

Ràdio i Televisió d'Andorra oferirà tots els partits del MoraBanc en directe a través de tots els seus canals, el primer dimecres a partir de les sis.

Informa: Joan López

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.