Nova oportunitat per Mireia Gutiérrez a la Copa del Món

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

En esquí alpí avui han competit esquiadors andorrans a la serralada alpina tant en categoria masculina com femenina. Àxel Esteve ha estat 35è i Robert Solsona 38è en l'eslàlom de Copa d'Europa disputat a Val Cenis. De la seva banda, Sara Raméntol ha acabat en el lloc 53 la primera mànega del gegant de Copa d'Europa de Zinal. La segona mànega ha estat ajornada a demà per la intensa nevada. Demà al matí torna Mireia Gutiérrez a la Copa del Món.

Demà al matí nova oportunitat per Mireia Gutiérrez a l'estació italiana de Santa Caterina. L'esquiadora continua perseguint el repte d'aconseguir accedir a una segona mànega a la Copa del Món, una fita que va assolir la passada temporada, però que en aquesta se li està resistint. Aquesta campanya ha disputat quatre proves de la Copa del Món, les dues primeres a Colorado, a l'estació d'Aspen. En el debut no va poder finalitzar la primera mànega, en la segona va acabar en el lloc 49. En les dues últimes, ha estat més a prop. A l'estació sueca d'Are va finalitzar la primera mànega en el lloc 40. A Lienz, en la darrera aparició a la Copa del Món, va acabar en el lloc 41. Demà intentarà ser de les 30 més ràpides en un bonic traçat sense grans murs i força juganer. L'estat de la pista tornarà a ser determinant per les esquiadores amb un dorsal alt. La primera mànega està programada a les 10 del matí.

Informa: Cesc Sanjuan

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.