Peñarroya: "No hi ha partit després de l'Estudiantes"

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El MoraBanc Andorra ultima avui la preparació abans de jugar diumenge a la pista de l'Estudiantes. L'equip marxarà demà a Madrid amb l'objectiu de sumar el cinquè triomf de la temporada. A hores d'ara, el MoraBanc només pensa en l'Estudiantes i no vol mirar més enllà en el calendari.

El MoraBanc Andorra marxarà demà a Madrid amb l'objectiu d'igualar el seu balanç a 5 victòries i 5 derrotes en la desena jornada de la lliga Endesa.
L'equip vol encadenar dues victòries consecutives, després de superar el cap de setmana passat el Gipuzkoa al Poliesportiu. Diumenge, l'espera l'Estudiantes amb moltes necessitats. El MoraBanc també en té, ja que després de la visita al Palau dels esports madrileny, els andorrans jugaran contra el Madrid, el Joventut i el Gran Canària, tres equips que a hores d'ara són en zona de play-off. Al vestidor, però, només es té al cap l'Estudiantes i no es mira més enllà. "No hi ha partit després de l'Estudiantes", ha sentenciat Peñarroya. El jugador Daniel Clark s'ha pronunciat en el mateix sentit. "No estem pensant més enllà", ha dit afegint que el plantejament durant tota la temporada està sent "partit a partit" i "així les coses van sortint".

Thomas Schreiner no va entrenar ahir ni avui, però no obstant això viatjarà amb l'expedició i, si no hi ha contratemps, jugarà diumenge.

El partit es podrà seguir diumenge a les 13h al Canal Web d'www.andorradifusio.ad.

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.