Sandra Bonet reapareixerà al Memorial Jonathan Almarcha i estrenarà moto

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Sandra Bonet ja té data per reaparèixer després de la lesió que va patir el juliol passat al trial d´Encamp i que l´ha obligat a fer una doble recuperació a causa d´un diagnòstic inicial erroni. La reaparició serà el dia 20 al Memorial Jonathan Almarcha i anirà acompanyada de l´estrena de moto.

Sandra Bonet compta els dies per tornar a pilotar una moto. Ha hagut d´esperar fins a 7 mesos després de la lesió que va patir el juliol passat al trial d´Encamp. El diagnòstic va ser una fractura de peroné i un doble esquinç de lligaments al genoll. Després de set setmanes amb la cama enguixada, una ressonància va mostrar que la lesió era més greu i que també tenia trencada la tíbia. La pilot massanenca va haver d´iniciar una segona recuperació amb 6 setmanes més immobilitzada. Un calvari que ja ha arribat al final segons ha explicat la pilot: "Tenia dos ossos trencats, la tíbia i el peroné i a les 8 setmanes, quan em vam treure el guix, vam haver de començar de zero, va ser una recuperació molt llarga però aquí estic feliç i contenta."

Bonet reapareixerà el dia 20 al Memorial Jonathan Almarcha i ho ha farà amb una moto nova, aquesta flamant Vértigo amb la qual pensa disputar tot el Campionat d´Andorra de trial i fer totes que li permeti el calendari: "La idea és fer tot el campionat d'Andorra i després alguna sortida a fora i si físicament estic bé", ha indicat Bonet.

L´única pilot de trial del país que competeix regularment tornarà a fer aviat el que més li agrada. Amb la mateixa il·lusió de sempre i més força que mai.


Informa:Joan López Imatge: JM Garcia / Arxiu

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.