Sanza no es posa límits

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Després de la gran marca que va aconseguir diumenge a la marató d'Amsterdam, ahir va ser un dia de felicitacions i reconeixement per a Marcos Sanza. El fondista del CAVA assegura, però, que no va ser la cursa perfecta. Diu que encara n'està aprenent i no vol posar-se límits.

Tothom que es trobava ahir amb Marcos Sanza a l´Estadi Comunal el volia felicitar. Molts dels companys d'entrenament van vibrar amb el novè lloc aconseguit diumenge a la marató d´Amsterdam, on el fondista del CAVA va ser el primer atleta europeu i va rebaixar la marca personal més de 5 minuts, amb un temps de 2 hores 16 minuts i 59 segons. Un gran registre per a una marató que, tot i el resultat, no va ser perfecta. "Volia haver sortit més ràpid", assegura.

La de diumenge va ser la quarta marató de Sanza. Amb 37 anys, l´atleta nascut a Aranda de Duero es veu encara amb força marge de millora a la prova dels 42 quilòmetres i 195 metres. "Estic començant, crec que sóc un aprenent i que ho puc fer molt millor, no m'agrada posar-me marques perquè llavors t'estàs limitant, el que hagi d'arribar, arribarà".

Amb il·lusió, treball i qualitat, ningú no dubta que Sanza tornarà a rebaixar la marca. Només el temps dirà quin és el seu límit.

Informa: Joan López       Imatge:Josep M. Garcia

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.