Shermadini i tot el MoraBanc confien en la victòria contra el Betis

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El MoraBanc afronta el decisiu partit de diumenge contra el Betis amb la màxima confiança. La bona imatge mostrada a Madrid, la motivació de jugar la Copa i el gran moment de forma del jugador franquícia de l´equip, Giorgi Shermadini, conviden a l´optimisme.

El MoraBanc es troba a un pas d´assegurar la classificació per a la Copa del Rei i ho té tot de cara, però ningú es vol relaxar abans de l´última batalla.
Giorgi Shermadini és conscient que el Betis arriba a la cita en un gran moment, manté opcions remotes però matemàtiques de jugar la Copa, i no posarà les coses fàcils al Poliesportiu. "Ells han guanyat al Real Madrid i sabem com és de difícil això. A l´últim partit van guanyar el Màlaga i som conscients que per a ells també és un partit important. Però nosaltres juguem a casa, sabem que l´afició vindrà, que ompliran la grada i que ens ajudarà. El que hem de fer és sortir i jugar al nostre 100%. Hem de donar-ho tot diumenge", demana el pivot.

El gegant georgià no deixa d´apujar el llistó en la seva segona temporada al MoraBanc. Lidera la classificació de rebots, és el novè màxim anotador, el jugador que més faltes rep i el tercer més valorat de la lliga. El 41 de valoració contra el Madrid és el seu màxim històric a l´ACB, però li treu importància "en la meva carrera és la primera vegada que valoro 41, vaig jugar moltes pilotes, vaig tenir molts minuts gràcies a l´entrenador i vaig fer un gran partit, però tot l´equip va jugar a un gran nivell."

No li agrada parlar mai en primera persona, però amb Shermadini al seu millor nivell, el MoraBanc sap que disposa del millor referent possible sota els taulers.

Informa: Joan López
Imatges: Albert Refart

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.