Andorra 3x3 jugarà la Copa a Màlaga 

www.andorradifusio.ad

Màlaga acollirà des de dijous la Copa del Rei de bàsquet i Andorra hi estarà representada en la primera edició de la Copa 3x3. Els quatre integrants de l'equip tricolor afronten la cita amb la màxima il·lusió i sense renunciar a res.

L'equip d'Andorra 3x3 serà un dels vuit classificats de la lliga espanyola indoor que disputaran la primera edició de la Copa a Màlaga. L'escenari serà la Jaula Movistar instal·lada a la Fan Zone i els tricolors han quedat enquadrats en el grup B de la fase prèvia. Andorra té un objectiu: "donar-ho tot."

Bruno Bartolomé ha aportat sang nova a un grup de veterans que continuen gaudint del bàsquet després de molts anys i batalles plegats. I aquí rau un dels punts forts de l'equip: "l'avantatge que tenim és que ens coneixem molt." 

Divendres jugaran la fase de grups. El primer accedirà a les semifinals de diumenge i els altres dos bitllets se'ls disputaran el segon i tercer classificats de cada grup. El campió tindrà com a premi afegit disputar la final de la lliga d'hivern el mes vinent a Sèrbia. 

Informa: Joan López
Imatges: Andreij Cristancho 

Comparteix:

Cancel·lada la Copa del Món de quilòmetre llançat Sortir del descens "per lo civil o lo criminal"