Andorra acollirà una prova del circuit mundial Epic Legend de BTT

www.andorradifusio.ad

Andorra serà un dels escenaris d'una de les cinc proves del prestigiós circuit mundial Epic Legend de BTT conjuntament amb Croàcia, Suïssa, Sud-Àfrica i Nova Zelanda.

El Principat entra a l'elit del ciclisme de muntanya que barreja els ciclistes professionals amb els amateurs. Del 5 al 8 de juliol, la prova que s'emmarca en l'Andorra Multisport Festival tindrà un nou format, amb quatre dies de competició i amb el segell exclusiu Epic Legend, que farà desplaçar-se a Andorra esportistes d'arreu. A hores d'ara el 80% de les inscripcions ja estan esgotades.

El director del Grup Ironman Sud d'Europa, Agustí Pérez destaca la bona notícia que representa per al país, ja que permetrà arribar a públic del tot el món. "Entrar a formar part d'aquesta Epic Legend és un pas molt important i permetrà donar-nos a conèixer més i que cada cop vingui més gent de fora a conèixer aquest esdeveniment i aquesta proposta".

Informa: Carles Alonso
Imatge: Eric Escabias

Comparteix:

L'Andorra torna a aixecar la Copa Catalunya Pol Moya i Duna Viñals competiran amb una invitació a l'Europeu de pista coberta d'Istambul