Andorra cau 2 a 0 a Moldàvia de nou víctima de la manca d'encert

Andorra ha perdut 2 a 0 a Moldàvia en el segon partit de la UEFA

Andorra ha perdut 2 a 0 a Moldàvia en el segon partit de la UEFA Nations League.

Els locals s'han avançat a la primera meitat. Andorra ha fet mèrits per aconseguir l'empat. En el darrer minut de l'afegit Moldàvia ha sentenciat amb els tricolors bolcats a l'àrea rival. Andorra suma dues derrotes en dos partits.

Andorra continua negada de cara a gol i ho ha tornat a pagar en el segon partit de la Lliga de les Nacions. Els de Koldo Álvarez han saltat a la gespa amb nervis. Poc a poc els tricolors s'han anat refent. En els millors minuts d'Andorra a la primera meitat ha arribat el 1 a 0. Un mal refús de la defensa ha generat una contra molt perillosa de Moldàvia que ha acabat amb el gol d'Ionita en el minut 31.

A la segona meitat, Koldo ha buscat el gol de l'empat amb l'entrada de Cucu i Aaron. Andorra ha tingut fins a tres ocasions clares. En el 76 gran xut de Moises San Nicolàs des de fora de l'àrea que surt fregant el travesser. Dos minuts després a Max li queda la pilota una mica enrere quan estava a boca de gol.

L'última l'ha tingut Berto en el 82. Acció brillant del davanter del FC Andorra dintre l'àrea, a la mitja volta, acaba enviant la pilota fora. Una nova errada defensiva ha acabat generant el 2 a 0 definitiu de Cojocaru en el 95, el darrer minut del afegit.

Andorra jugarà diumenge un amistós al nacional contra San Marino. El pròxim partit a la Nations, el 16 de novembre a casa contra Moldàvia.