Andorra, eliminada del paral·lel per la campiona Noruega

Andorra ha estat eliminada en primera ronda per Noruega. L'eq

Andorra ha estat eliminada en primera ronda per Noruega. L'equip escandinau ha acabat guanyant el paral·lel mixt per equips.

L'equip ha estat representat per Íria Medina i Carla Mijares en categoria femenina i Xavi Cornella i Bartumeu Gabriel en masculina. Els quatre esquiadors han perdut els quatre duels. Bartomeu Gabriel  ha estat el que ha plantat més cara, però ha caigut. Noruega s’ha imposat a Suïssa a la final.

Els esquiadors andorrans que hi han participat han fet una valoració positiva. "Una experiència molt divertida. He gaudit molt, però hi havia nervis. Era la primera, però he intentat anar al meu màxim, esquiar el millor que sé i intentar representar el millor el meu país. No hem guanyat, però això que ens enduem", ha explicat Medina.

Cornella, per la seva banda, ha comentat que també tenia més nervis del normal per l'afluència de públic. "Quan veus tota la grada amb tota la gent que pot haver-hi després, que saps que estarà ple perquè vaig venir ahir i vaig veure que estava ple, la veritat és que són uns nervis afegits que tens i normalment no els tens perquè normalment a les carreres que fem no hi ha tanta gent, però és una experiència molt divertida i a gaudir-la".

Prova tècnica d'Andorra el 2024?

Sobre la possibilitat que Andorra organitzi una prova tècnica l'any vinent, el CEO de Grandvalira - Ensisa, David Hidalgo, ha declarat que les opcions estan obertes. "El que passa és que no hi ha un calendari encara. Llavors, fins que el calendari no estigui, nosaltres encara estem com a candidats compartint amb altres dues o tres estacions". Així i tot, espera que el calendari es tanqui quan abans millor per "poder planificar bé i preparar-se si és que ens toca aquest any o si és que ens toca el següent o quan sigui".

Informa i imatges: Cesc Sanjuan

Comparteix:

La Copa del Món aplega centenars de persones d'arreu del món Tercer lloc per a Del Rio a l'esprint de les finals de la Copa d'Europa júnior d'esquí de fons