Andorra perd el millor representant en descens en BTT 

www.andorradifusio.ad

A menys de dos mesos d'acollir el Campionat del Món de ciclisme, Andorra es queda sense el millor especialista en descens. Àlex Iscla ha decidit deixar la disciplina. El rider no ha trobat la motivació necessària i plega. La federació acull la decisió amb resignació i li tanca la porta a un possible retorn.

Iscla va començar de molt jove competitnt en el Mundial d'enduro, amb moto. Un greu accident el va obligar a replantejar-se el futur. La bici va ser l'alternativa i els resultats no van trigar en arribar. En categoria absoluta, va aconseguir un podi al Campionat d'Espanya i la 18a plaça al Campionat d'Europa. Els millors resultats de la història d'Andorra en descens en BTT.

Enguany es volia centrar en descens. Raó per la qual va participar en la primera Copa del Món a Fort William on va acabar el 96è. Els resultats no van ser els esperats i el nou format de la Copa del Món tampoc el convenç. Fent que li ha portat a prendre la decisió de baixar de la bicicleta a menys de dos mesos del Mundial que acollirà Andorra i amb 24 anys.

A més, la federació ha avisat que no preveu un possible retorn del rider, com a mínim sota el seu paraigua. La FAC es queda amb Arnau Graslaub, un altre jove valor que lluita per arribar a les semifinals en cada Copa del Món. Aquest divendres havia de competir a les Gets però hi ha renunciat per malaltia.    

Informa: Cesc Sanjuan

Comparteix:

L'Urban Trail ja té nova data  L'Andorra Epic Pyrenees viu l'etapa reina