Andorra la Vella destinarà enguany uns 200.000 euros per millorar l'estadi Comunal

www.andorradifusio.ad

El comú d'Andorra la Vella destinarà enguany prop de 200.000 euros per millorar l'estadi Comunal i satisfer les demandes de la Federació d'Atletisme. L'any vinent preveu aportar-hi 300.000 euros més per als Jocs dels Petits Estats. Sergi Gonzàlez descarta fer un nou estadi per l'elevat cost.

La primera fase de la rehabilitació de l'estadi Comunal comportarà l'adequació del tartan, que servirà per als Jocs del Petits Estats de l'any vinent, amb un pressupost de 150.000 euros. També inclourà la substitució del gimnàs per un de més modern, amb un cost de 30.000 euros. Finalment es canviaran els actuals magatzems de què disposa la federació i els clubs per un equipament nou que permetrà mantenir el material a cobert. Per a l'any vinent, el comú preveu una inversió d'uns 300.000 euros pensada bàsicament en la millora de les graderies.

El cònsol ha tornat a fer una crida al Govern perquè col·labori econòmicament en les reformes i hi ha prevista una reunió d'aquí a uns dies per tractar-ho. Una vegada passin els Jocs, Sergi Gonzàlez ha assegurat que no es construirà un nou estadi pel cost.

El cònsol s'ha referit també al projecte del FC Andorra per construir un estadi i l'edifici multifuncional als terrenys de la Borda Mateu i ha assegurat que no hi ha hagut cap moviment des de la darrera reunió fa unes setmanes.

Informa: Sergi Cano

Imatges: Kevin Ribeiro

Comparteix:

Un nou Campionat d'Andorra d'automobilisme Andorra acaba líder