Arcalís s'assegura el Freeride World Tour tres anys més i afegirà un esdeveniment espectacular de freestyle

www.andorradifusio.ad

Ordino-Arcalís s'assegura la continuïtat del Freeride World Tour els pròxims tres anys amb el nou contracte firmat per totes dues parts. El circuit mundial de l'esquí i el surf de neu forapista tornarà el 2022, per vuitè any consecutiu, amb la novetat d'un esdeveniment paral·lel que buscarà la màxima espectacularitat. 

Arcalís continuarà sent plaça forta del Freeride World Tour. Amb el suport d'Andorra Turisme i el comú d'Ordino, Grandvalira ha renovat el contracte amb els organitzadors del circuit mundial d'esquí i surf de neu forapista per als pròxims 3 anys, l'últim condicionat a la voluntat de l'executiu que surti de les properes eleccions. 

El director de màrqueting de Grandvalira Resorts, David Ledesma, assegura que la renovació del contracte els permet consolidar "l'aposta d'Ordino Arcalís i d'Andorra pel freeride". Per a Ledesma, aquesta disciplina ha permès posicionar l'estació "a escala mundial com una de les referències d'aquesta pràctica de l'esquí" .

L'aposta s'ampliarà amb un nou esdeveniment, que tindrà un format semblant a la Skiers Cup que Grandvalira va organitzar l'any 2016.  El director de màrqueting de Grandvalira Resorts avança que serà "un esdeveniment amb un component de competició, però sobretot amb un vessant molt mediàtic i imatges molt espectaculars perquè té un component de freestyle més alt".

Baqueira Beret ha entrat en el pròxim calendari com a seu de la prova inaugural. Ledesma afirma que "l'entrada a la Vall d'Aran s'ha de valorar de forma positiva" perquè "afiançarà i permet articular un discurs entorn dels Pirineus com a garantia de neu" en què ja s'està treballant.

Arcalís agafarà el relleu de la Vall d'Aran amb la segona de les cinc cites de la propera edició, entre el 30 de gener i el 5 de febrer. 

Informa/imatges: Joan López
Imatges cedides: Freeride World Tour

Comparteix:

Els esportistes d'Special Olympics s'inicien en el bàdminton El SEAT Andorra HC prepara l'estrena del nou curs amb un projecte de mínims