Arnau Soldevila i Lea Anción, els millors andorrans a l'open de la Comapedrosa Andorra

Després de la Copa del Món s'ha disputat la cur

Després de la Copa del Món s'ha disputat la cursa en la modalitat open amb la victòria de Clàudia Tremps i Ageron Gabin.

La catalana ha guanyat amb un temps de 15 minuts i 41 segons i el francès amb una marca de 13 minuts i 39 segons. Tremps feia una gran valoració del cap de setmana. "Ahir vaig guanyar la individual, avui la vertical així que cap de setmana rodó, que continuï així la temporada"

Arnau Soldevila, ha estat el millor andorrà ocupant la tercera plaça a 17 segons del guanyador. Després de la lesió, es mostrava satisfet amb el resultat. "Una lluita des del principi, amb un circuit més intens de l'habitual. Però molt content de tornar a la competició després de la lesió i només cal seguir."

En categoria femenina la millor tricolor ha estat Lea Anción. Competia en categoria sub 20 on ha entrat segona. Ha estat quarta absoluta amb un temps de 17 minuts i 14 segons per davant Laia Sebastià.

Informa: Cesc Sanjuan

Comparteix:

El Fundació Unió Esportiva Vic trenca la bona ratxa de l'ENFAF a Alàs (0-2) El VPC obre l'any davant de l'INEF Barcelona a Prada de Moles