L'Atlètic Escaldes perd 0 a 3 contra el Buducnost i s'acomiada de la Champions

L'Atlètic d'Escaldes ha dit adéu a la Lliga

L'Atlètic d'Escaldes ha dit adéu a la Lliga de Campions, després de perdre aquesta tarda a Islàndia en la primera semifinal de la ronda preliminar contra el Buducnost de Montenegro, per 0 a 3. El campió andorrà tindrà una segona oportunitat a Europa, en la segona ronda prèvia de la Conference

L'eliminatòria s'ha posat molt coll amunt per a l'equip de Fede Bessone amb dos gols matiners del Buducnost. El primer ha arribat després d'un penal comès per Javi Morales al minut 11. Sekulic ha enganyat Saúl i ha fet pujar el 0 a 1. Al minut 20 els montenegrins feien el segon en una falta lateral a prop de l'àrea. Djurickovic ha rematat de cap i Àlex Sánchez ha acabat introduint la pilota en pròpia porteria.

L'Atlètic ha tingut l'ocasió més clara per retallar diferències en aquesta jugada de Maffeo a l'inici de la represa. La pilota ha arribat a peus de Coureur, que rematat a les mans de PavlicicSekulic ha acabat amb totes les esperances de remuntada, després de guanyar l'esquena a la defensa i superar Saúl amb una rematada al pal curt. Després de la revisió del VAR, el tercer gol del Buducnost ha pujat al marcador.

Rodrigo Piloto ha tingut la darrera oportunitat de l'Atlètic al minut 66, però una mà salvadora de Pavlicic ha evitat el gol del portuguès.

El campió andorrà s'acomiada de la Champions, però no d'Europa, i ara jugarà la segona ronda prèvia de la Conference League contra el vencedor de l'eliminatòria entre el Partizani d'Albània i el BATE Borisov de Bielorússia. L'anada es jugarà el 27 de juliol, a Andorra, i la tornada el 3 d'agost a fora.